Συμπαγές, ευέλικτο και οικονομικό:

Το τραπέζι κοπής της Zünd S3 είναι εξαιρετικά γρήγορο χάρη στην έξυπνη τεχνολογία.

Αρθρωτός σχεδιασμός για μέγιστη ευελιξία και ταχύτητα

Οι λύσεις κοπής που διαθέτουμε είναι γνωστές για τον αρθρωτό σχεδιασμό τους. Έτσι και η εξαιρετικά γρήγορη σειρά κοπτικών S3 – μπορεί να αλλάξει, να επεκταθεί και να αναβαθμιστεί ανά πάσα στιγμή για να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις εργαλείων και υλικών. Η σπονδυλωτή σχεδίαση της Zünd σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε μια λύση κοπής σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις παραγωγής σας.

Η S3 σε λειτουργία!

S3 Μεγέθη ψηφιακού κόφτη

S3 Αρθρωτές λύσεις χειρισμού υλικών

Μηδενικός χρόνος αδράνειας στη λειτουργία tandem

Η φόρτωση και η εκφόρτωση γίνονται ενώ η παραγωγή είναι σε εξέλιξη. Ενώ ο χειριστής φορτώνει υλικό στη μία πλευρά, το κοπτικό συνεχίζει να λειτουργεί από την άλλη. Αυτό εξαλείφει τον χρόνο αδράνειας και αυξάνει την παραγωγικότητα.

Sheet Feeder - Τροφοδότης υλικού

Οι σανίδες και τα φύλλα που περιλαμβάνουν τυπωμένα υλικά βινυλίου και χαρτονιού τροφοδοτούνται αξιόπιστα στο τραπέζι κοπής με έναν αυτόματο τροφοδότη φύλλων.

Μονάδες Roll-off

Η Zünd διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε λύσεις χειρισμού υλικών για εύκαμπτα, κυλινδρικά υλικά. Η γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει την ιδανική συσκευή εκτύλιξης για το σύστημα κοπής σας, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το τυλιγμένο υλικό.

Ημιαυτόματη παραγωγή

Οι πλάκες τοποθετούνται χειροκίνητα στην οπίσθια προέκταση του κόφτη χρησιμοποιώντας μια συσκευή τοποθέτησης φύλλων.

Material guide roll

Το S3 μπορεί εύκολα να εξοπλιστεί με material-guide roll. Αποτρέπει αποτελεσματικά τις τσακίσεις κατά την κοπή υφασμάτων.

Ιδανικό για κοπή βινυλίου και φιλμ

Το S3 είναι η τέλεια λύση για την οικονομική παραγωγή ετικετών και αυτοκόλλητων υψηλής ποιότητας.