Παραγωγή δερμάτινων ειδών υψηλής ποιότητας

Προχωρήστε την παραγωγικότητά σας στην κατασκευή δέρματος στο επόμενο επίπεδο. Επεξεργαστείτε υλικά από δέρμα, σόλα, επένδυση και στένσιλ με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα με την L3. Το σύστημα κοπής χειρίζεται ακόμη και πολύ περίπλοκα σχέδια σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, λόγω της εξαιρετικής του ακρίβειας, οι χρονοβόρες εργασίες φινιρίσματος μετά την παραγωγή έχουν γίνει παρελθόν.

Zünd L3 –  αποτελεσματικό, στιβαρό, ισχυρό

Η L3 είναι εξαιρετικά γρήγορη και στιβαρή και δίνει στους κατασκευαστές τη δυνατότητα να αυξήσουν δραματικά την παραγωγή τους. Η εξαιρετική παραγωγικότητα της πηγάζει από τον έξυπνο έλεγχο κίνησης, το ακριβές σύστημα μετάδοσης κίνησης και τη βελτιωμένη τεχνολογία κοπής. Επιπλέον, με την ανώτερη ακρίβειά της, επεξεργάζερται αμέσως ακόμη και πολύ περίπλοκα σχέδια σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες.

L3 Μεγέθη ψηφιακού κόφτη

L3 Flexible in the choice of materials

Δερμάτινο επάνω μέρος

ειδικά σχεδιασμένα για κοπή δέρματος εξασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση και παραγωγικότητα.

Υλικά σόλας

απαιτούν ιδιαίτερα ισχυρά εργαλεία κοπής. Στιβαρά εργαλεία όπως το Electric Oscillating Tool – EOT ή το Pneumatic Oscillating Tool – POT είναι απόλυτα κατάλληλα για την κοπή υλικών σόλας.

Stencil υλικά

Για υλικά που είναι πολύ σκληρά ή πυκνά για κοπή, η Zünd προσφέρει μια σειρά από εργαλεία router για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Υλικά σε ρολό

η βασική σας επεξεργασία και θέλετε να αυξήσετε την ευελιξία της L3 ακόμα περισσότερο; Με την προαιρετική μονάδα roll-off, μπορείτε εύκολα και αποτελεσματικά να επεξεργαστείτε ρολά από συνθετικό δέρμα και άλλα πλάτους έως 2 m/78 και βάρος 70 kg/154 lbs.