Το νέο εργαλείο Press Cutting Tool – PCT, έρχεται να προστεθεί στην ήδη εκτεταμένη γκάμα διαθέσιμων εργαλείων της Zünd για την επεξεργασία κυματοειδούς χαρτονιού.  Σε αντίθεση με το Oscillating Tool και τις κάθετες δυνάμεις που ασκούνται στο υλικό, το PCT προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερες ταχύτητες επεξεργασίας και καθαρή κοπή, με ακρίβεια στην περιοχή των άκρων.

Το PCT είναι εφοδιασμένο με ένα ειδικό ρυθμιζόμενο εξάρτημα (glide shoe) που συμπιέζει το υλικό κατά τη διάρκεια της κοπής και δημιουργεί ένα εφέ “μαξιλαριού”κατά μήκος των γραμμών κοπής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ποιότητα των άκρων κοπής να είναι ανάλογη με εκείνη του συμβατικού τρόπου κοπής (παλμική κεφαλή). Ο ρυθμιστής που βρίσκεται πάνω στο εργαλείο επιτρέπει τον έλεγχο και την προσαρμογή του βάθους επεξεργασίας του glide shoe καθώς και του βαθμού συμπίεσης.

Με το PCT μπορείτε να κόψετε άψογα και με λεπτομέρεια χαρτόνι πάχους έως και 7 mm χωρίς να υπάρχει φθορά στο υλικό, συμπεριλαμβανομένων ακτίνων διαμέτρου 3 mm(το νέο μαχαίρι Z104 προτείνεται για αυτό το σκοπό).

Εφαρμογές:

Το PCT είναι αποτελεσματικό σε προϊόντα από κυματοειδές χαρτόνι, για τα οποία επιθυμείτε άψογες – ομοιόμορφες άκρες όπως για παράδειγμα συσκευασίες υψηλής ποιότητας για καταναλωτικά αγαθά και POP Display.

Πλεονεκτήματα:

Κοπή και συμπίεση κυματοειδούς χαρτονιού σε ένα βήμα

Ειδικό εξάρτημα (glide shoe) για αποτελέσματα υψηλής ποιότητας

Πολύ υψηλές ταχύτητες επεξεργασίας

Απλή, ακριβής προσαρμογή βάθους

Πλήρως υποστηριζόμενο από το ZCC V.3

Μέγιστο πάχος υλικού: 7 mm

Κατάλληλο για μαχαίρια flat stock.

Συμβατό με G3, D3, S3

Το PCT πηγαίνει την ποιότητα κοπής σε άλλο επίπεδο!

Μάθετε περισσότερα