Η Q-Line είναι μια ολοκληρωμένη, προηγμένη λύση συστήματος στην οποία μπορείτε να βασιστείτε για να εξελίξετε την παραγωγή σας σε επόμενο επίπεδο.

Q-Line με σύστημα χειρισμού σανίδων – BHS180

Η νέα Q-Line με σύστημα χειρισμού σανίδων – BHS180 και UNDERCAM είναι μια ολοκληρωμένη λύση συστήματος. Ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του εξαιρετικά αυτοματοποιημένου, βιομηχανικού φινιρίσματος στην ψηφιακή παραγωγή οθονών και έντυπων συσκευασιών, το νέο σύστημα διευκολύνει περισσότερο από ποτέ τους κατασκευαστές οθονών και συσκευασιών να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες παραγωγής τους και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Τα επιμέρους εξαρτήματα αυτής της λύσης ψηφιακής παραγωγής, δηλαδή ο τροφοδότης πλακέτας με UNDERCAM, το κοπτικό Q-Line και η μονάδα φορτο-εκφόρτωσης, είναι τέλεια συντονισμένα για να εξελίξουν την παραγωγικότητα σας. Μαζί, προσφέρουν στον χρήστη εξαιρετικά σταθερή και αξιόπιστη κοπή και επομένως αποτελεσματική, οικονομική επεξεργασία των τυπωμένων σανίδων.

Χειρισμός υλικών

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και εξαλείψτε το χρόνο διακοπής λειτουργίας με την πλήρως αυτοματοποιημένη μεταφορά υλικών από παλέτα σε παλέτα. Η παρέμβαση του χειριστή μειώνεται στο ελάχιστο. Η Q-Line με BHS180 αφαιρεί τα σημεία συμφόρησης που σχετίζονται με το χειροκίνητο χειρισμό υλικών στη ροή εργασιών παραγωγής σας.

Η προσαρμοσμένη επεξεργασία παραγγελιών, απαιτεί απρόσκοπτη και διαφανή ροή δεδομένων. Χρησιμοποιώντας κωδικούς QR, το σύστημα καταγράφει τα ενσωματωμένα δεδομένα που σχετίζονται με κάθε εργασία και έτσι εξασφαλίζει έξυπνη παραγωγή χωρίς σφάλματα βάσει κωδικών QR. Επιτρέπει την επεξεργασία διαφορετικών εργασιών μέσα σε μια στοίβα και η παραγωγή κάθε μεμονωμένης εργασίας μπορεί να ξεκινήσει αυτόματα.

Εξερευνήστε τη νέα Q-Line

Διαθέσιμα μεγέθη

 Q-Line  

Δομή

αποτελείται από μια εξαιρετικά σταθερή χύτευση ορυκτών. Μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε επίπεδο φορτίου και, ακόμη και σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και μέγιστη ακρίβεια κοπής.

Νέα modules

είναι συμβατά με τη νέα γενιά εργαλείων. Η ιδιαίτερη δυναμική του AUTOMO E έγκειται στην ταχύτητα με την οποία κατεβάζει και ανεβάζει τα εργαλεία. Το AUTOMO L έχει να κάνει με τη δύναμη. Είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και μπορεί να ασκήσει πίεση 500 N προς τα κάτω.

INCAM

Αυτή η μονάδα αισθητήρα μπορεί να καταγράψει σημεία εγγραφής, κωδικούς QR και να ανιχνεύσει άκρες υλικού.

Δοκοί κατασκευασμένες από πλαστικό CFR

και πλαστικό ενισχυμένο με ίνες, ώστε είναι πολύ ελαφριά αλλά εξαιρετικά ισχυρά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και απαιτητικά υλικά μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με κορυφαίες ταχύτητες και τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.

Λειτουργία

για ακόμα πιο διαισθητικό έλεγχο του κόφτη.
Η τελευταία έκδοση 4.0 του Zünd Cut Center ZCC, ένας φορητός σαρωτής για έξυπνη διαχείριση εργαλείων και ένα joystick για χειροκίνητη μετακίνηση του φορέα της μονάδας διασφαλίζει ότι η λειτουργία του συστήματος είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το χρήστη.

Αυτοματοποιημένη διαχείριση εργαλείων

Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να προγραμματίσει εκ των προτέρων τα εργαλεία προκειμένου να μεγιστοποιήσει τη χρήση του μηχανήματος και να παρατείνει σημαντικά τον χρόνο παραγωγής χωρίς επίβλεψη. Τυχόν χειροκίνητες παρεμβάσεις που σχετίζονται με αλλαγές εργαλείων μειώνονται στο ελάχιστο. Ο ενσωματωμένος σαρωτής DMC εντοπίζει αυτόματα τον τύπο και τη θέση των εργαλείων. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει χειροκίνητη ανάθεση εργαλείων σε μια δεδομένη εργασία και η ακατάλληλη κατανομή εργαλείων ανήκει στο παρελθόν.

Safety concept

Η Zünd έδωσε μεγάλη προσοχή σε αυτό το γεγονός και ανέπτυξε μια εξελιγμένη ιδέα ασφαλείας για την Q-line. Οι προστατευτικές οθόνες, οι οποίες κατεβαίνουν αυτόματα, εμποδίζουν την πρόσβαση κατά την παραγωγή, ενώ επιτρέπουν μια καθαρή εικόνα του χώρου εργασίας και την έγκαιρη ανίχνευση τυχόν προεξεχόντων άκρων υλικού.

Q-Line Launch

Η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Q-Line με BHS180.