Ευφυές. Αποδοτικό.
Έτοιμο για το μέλλον!

Ποιότητα στο υψηλότερο επίπεδο

 

Το κοπτικό σύστημα G3 είναι ένα μηχάνημα ακριβείας. Από το καινοτόμο σύστημα κίνησης μέχρι τη λεπίδα, όλα τα εξαρτήματα είναι τέλεια συντονισμένα. Παράγετε τις εργασίες σας στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, οικονομικά και αποτελεσματικά. Οι πελάτες σας θα ενθουσιαστούν με τα αποτελέσματα.

Αρθρωτός σχεδιασμός για μέγιστη ευελιξία

 

Η εξαιρετική αρθρωτότητα των λύσεων κοπής μας είναι πραγματικά μοναδική. Μπορείτε πάντα να προσαρμόζετε το σύστημα κοπής G3 στις νέες απαιτήσεις σας, με τροποποιήσεις και αναβαθμίσεις. Τα κοπτικά της Zünd αποτελούν μια ασφαλή επένδυση και προσφέρουν μέγιστη διατήρηση της αξίας τους. Η αρθρωτή φιλοσοφία σχεδιασμού σάς επιτρέπει να συνθέσετε μια εξατομικευμένη λύση κοπής ανάλογα με τις ανάγκες παραγωγής.

Αξεπέραστη σχέση τιμής-απόδοσης

 

Η σχέση τιμής-απόδοσης της σειράς κοπτικών G3 είναι εξαιρετική. Χρησιμοποιούμε μόνο τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Η ευελιξία, η αξιοπιστία και η ποιότητα του κόφτη G3 δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν ανταγωνιστή.

Μέγιστη παραγωγικότητα

 

Η συνολική παραγωγικότητα του συστήματος κοπής G3 είναι ασυναγώνιστη. Το επιτυγχάνουμε αυτό με τη χρήση ευφυούς τεχνολογίας ελέγχου, στιβαρών μηχανικών εξαρτημάτων και εξελιγμένης τεχνολογίας κοπής. Όλα τα εξαρτήματα είναι τέλεια συντονισμένα.

Η G3 σε λειτουργία!

G3 Μεγέθη ψηφιακού κόφτη

G3 Αρθρωτές λύσεις χειρισμού υλικών

Λειτουργία tandem

Η φόρτωση και η εκφόρτωση πραγματοποιούνται ενώ η παραγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενώ ο χειριστής φορτώνει υλικό στη μία πλευρά, ο κόφτης συνεχίζει να λειτουργεί στην άλλη. Έτσι εξαλείφεται ο χρόνος αδράνειας και αυξάνεται η παραγωγικότητα.

Board Handling System - BHS150

Παραγωγή βιομηχανικού επιπέδου με χρήση εξαιρετικά αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής – με το σύστημα χειρισμού σανίδων BHS150, μπορείτε να παράγετε όλο το εικοσιτετράωρο, διατηρώντας τις απαιτήσεις σε προσωπικό στο ελάχιστο. Ο συνδυασμός ύψους στοίβας 1,5 m, υψηλών ταχυτήτων παραγωγής και εξαιρετικά σύντομων χρόνων εγκατάστασης οδηγεί σε σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας.

Board Handling System - BHS

Με τον μοναδικό συνδυασμό αυτοματοποιημένου χειρισμού υλικών και ψηφιακής κοπής υψηλής απόδοσης, μπορείτε να επεκτείνετε την παραγωγή πέραν του κανονικού ωραρίου λειτουργίας. Οι απαιτήσεις σε προσωπικό περιορίζονται στη φόρτωση και εκφόρτωση των στοιβαγμένων παλετών.

Μονάδες Roll-off

Η Zünd διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε λύσεις χειρισμού υλικών για εύκαμπτα, κυλινδρικά υλικά. Η γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει την ιδανική συσκευή εκτύλιξης για το σύστημα κοπής σας, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το τυλιγμένο υλικό.

Center Winder

Χάρη στη στιβαρή κατασκευή και το σύστημα κίνησής του, το Center Winder μπορεί να χειριστεί ρολά έως 100kg/220 lbs, τόσο για εκτύλιξη όσο και για επανετύλιξη. Η καλά σχεδιασμένη μηχανική εξασφαλίζει σταθερή τάση του υλικού. Τα υφάσματα μπορούν να τροφοδοτηθούν στο σύστημα κοπής χωρίς τσακίσματα ή παραμορφώσεις.

Ημιαυτόματη παραγωγή

Οι σανίδες τοποθετούνται χειροκίνητα στην οπίσθια προέκταση του κοπτικού χρησιμοποιώντας μια συσκευή τοποθέτησης φύλλων.