Διπλασιάστε την παραγωγικότητά σας: Το σύστημα διπλής δέσμης της D3 θέτει νέα πρότυπα στην απόδοση.
 

Διπλή δέσμη, διπλάσια απόδοση

Με το καινοτόμο σύστημα διπλής δέσμης, η D3 θέτει νέα πρότυπα στην απόδοση. Κάθε μία από τις δύο δέσμες μπορεί να εξοπλιστεί με έως και τρεις διαφορετικές μονάδες, διπλασιάζοντας αμέσως την απόδοση. Ο ελεγκτής κοπής κατανέμει βέλτιστα τις εργασίες σε καθεμία από τις δύο δοκούς, εξασφαλίζοντας μέγιστη παραγωγικότητα.

Η D3 σε λειτουργία!

 

D3 Μεγέθη ψηφιακού κόφτη

D3 Αρθρωτές λύσεις χειρισμού υλικών

Board Handling System - BHS150

Παραγωγή βιομηχανικού επιπέδου με χρήση εξαιρετικά αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής – με το σύστημα χειρισμού σανίδων BHS150, μπορείτε να παράγετε όλο το εικοσιτετράωρο, διατηρώντας τις απαιτήσεις σε προσωπικό στο ελάχιστο. Ο συνδυασμός ύψους στοίβας 1,5 m, υψηλών ταχυτήτων παραγωγής και εξαιρετικά σύντομων χρόνων εγκατάστασης οδηγεί σε σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας.

Board Handling System - BHS

Με τον μοναδικό συνδυασμό αυτοματοποιημένου χειρισμού υλικών και ψηφιακής κοπής υψηλής απόδοσης, μπορείτε να επεκτείνετε την παραγωγή πέραν του κανονικού ωραρίου λειτουργίας. Οι απαιτήσεις σε προσωπικό περιορίζονται στη φόρτωση και εκφόρτωση των στοιβαγμένων παλετών.

Μονάδες Roll-off

Η Zünd διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε λύσεις χειρισμού υλικών για εύκαμπτα, κυλινδρικά υλικά. Η γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει την ιδανική συσκευή εκτύλιξης για το σύστημα κοπής σας, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το τυλιγμένο υλικό.

Center Winder

Χάρη στη στιβαρή κατασκευή και το σύστημα κίνησής του, το Center Winder μπορεί να χειριστεί ρολά έως 100kg/220 lbs, τόσο για εκτύλιξη όσο και για επανετύλιξη. Η καλά σχεδιασμένη μηχανική εξασφαλίζει σταθερή τάση του υλικού. Τα υφάσματα μπορούν να τροφοδοτηθούν στο σύστημα κοπής χωρίς τσακίσματα ή παραμορφώσεις.