ΚΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LASER Μ-800

Τεχνικές προδιαγραφές

Επιφάνεια εργασίας (π x μ): 1330 mm x 830 mm
Διαστάσεις (π x μ x υ): 2730 mm x 1970 mm
Μέγιστο πλάτος υλικού: 1642 mm
Πάχος υλικού: 15 – 55 mm (χωρίς υποστήριξη υλικού)
Ισχύς laser: 60 to 450 watt
Πηγή laser: CO2
Ταχύτητα: 1 – 1414 mm/s (σε βήματα του 1 mm)
Επιτάχυνση: max. 14,1 m/s²

Διπλάσια απόδοση

Το Laser Cutter M-800 διατίθεται επίσης με το Shuttle Table System για να διπλασιάσετε την παραγωγικότητά σας.

Η αρθρωτή σχεδίαση επιτρέπει στα συστήματα της eurolaser να διαμορφώνονται ειδικά ώστε να ταιριάζουν σε κάθε απαίτηση. Αναλύουμε τις απαιτήσεις σας και σχεδιάζουμε το σύστημα laser ειδικά για εσάς. Η χρήση των laser μηχανών της eurolaser σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε ένα ευρύ φάσμα υλικών, όπως πλαστικά,

αφρώδη υλικά, υφάσματα, κολλητικές μεμβράνες, ξύλο, ακρυλικό, σύνθετα υλικά και πολλά άλλα. Με ευχαρίστηση θα κάνουμε μια δοκιμή κοπής των υλικών σας στο Κέντρο Εφαρμογών μας. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια λεπτομερή έκθεση της δοκιμής, η οποία θα σας ενημερώσει επακριβώς για το πώς κόπηκε και χαράχτηκε το υλικό σας με τις laser μηχανές μας.

POSITIONplus - Σύστημα Οπτικής Αναγνώρισης

την κοπή των τυπωμένων υλικών ακριβώς στο τυπωμένο περίγραμμα. Ακόμη και οι διαφορές που προκύπτουν κατά την αντιγραφή των τυπωμένων αρχείων μπορούν να διορθωθούν μέσω του λογισμικού.

Μονάδες ψύξης

είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρονικούς ελεγκτές θερμοκρασίας και συστήματα παρακολούθησης, έτσι ώστε να είναι πάντοτε υπό έλεγχο οι ιδανικές συνθήκες για τις πηγές της δέσμης laser, προκειμένου να εξασφαλίζεται σταθερή απόδοση.

3 in 1 - Μηχανική Επεξεργασία

παράλληλα με το laser, δίνοντάς σας την επιλογή να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως φρέζες ή μαχαίρια. Μια πολύ χρήσιμη επέκταση στις επιλογές επεξεργασίας σας σε ένα μόνο σύστημα

PICTUREplus - Λογισμικό για χάραξη

την επεξεργασία αρχείων εικόνας και την παραγωγή 2D εικόνων και 3D ανάγλυφων. Η χάραξη γίνεται με ανάλυση έως 1200 dpi και σε 256 αποχρώσεις του γκρι.

Μονάδες αναρρόφησης αερίων και φίλτρα

ταιριάζουν με τις εφαρμογές σας και το τραπέζι του laser συστήματός σας. Αυτό εγγυάται την πλήρη αναρρόφηση των εκπομπών αερίων επάνω και κάτω από το υλικό.