Zünd Design Center

Το Zünd Design Center είναι ένα πρόσθετο του Adobe® Illustrator® για τη δημιουργία μονοκόμματων και πολυκόμματων συσκευασιών και τρισδιάστατων οθονών POP/POS.

Zünd Design Center
Στον πυρήνα του ZDC βρίσκεται μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη παραμετρικών σχεδίων. Από αυτή τη συλλογή, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο και να εισαγάγετε τις δικές σας διαστάσεις. Ολοκληρώστε το σχέδιό σας με λογότυπα, μοτίβα, κείμενο και άλλα στοιχεία σχεδιασμού.

Με την τρισδιάστατη προεπισκόπηση, μπορείτε να ελέγξετε το σχέδιό σας ανά πάσα στιγμή. Τα αρχεία 3D PDF που εξάγονται από το ZDC είναι ιδανικά για παρουσιάσεις ή προτάσεις. Επιπλέον, μπορείτε να εξάγετε τα σχέδιά σας ως τρισδιάστατα αντικείμενα, ακολουθίες βίντεο ή στατικές εικόνες.

Σε επόμενο βήμα, δημιουργήστε ένα PDF εκτύπωσης από το τελικό σχέδιο στο οποίο αποκρύπτονται αυτόματα άσχετα δεδομένα που αφορούν τις μεθόδους επεξεργασίας. Από την άλλη πλευρά, εξάγετε αρχεία .zcc απευθείας στο Zünd Cut Center με δεδομένα που σχετίζονται με την παραγωγή, όπως ο τύπος και το πάχος του υλικού.

Πλήρης βιβλιοθήκη
Στη βιβλιοθήκη του ZDC, εκατοντάδες πρότυπα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για χρήση ως σχέδια σε πτυσσόμενο χαρτόνι, κυματοειδές χαρτόνι, αφρώδες χαρτόνι, κυψελωτό χαρτόνι προβολής, PP, PVC και MDF. Διατίθενται τέσσερις διαφορετικές προβολές για τη διευκόλυνση της επιλογής του κατάλληλου σχεδίου. Όλα τα σχέδια στη βιβλιοθήκη ZDC είναι παραμετρικά. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τις πιο σχετικές μετρήσεις και όλες οι υπόλοιπες θα υπολογιστούν και θα προσαρμοστούν σύμφωνα με το καθορισμένο πάχος υλικού.

Οπτικοποίηση 3D
Το Adobe® Illustrator® σας επιτρέπει να εργάζεστε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον λογισμικού με  πολλές λειτουργίες και επιλογές σχεδιασμού. Στην προεπισκόπηση 3D ZDC, μπορείτε να ελέγχετε τα σχέδιά σας ανά πάσα στιγμή και να βλέπετε πώς οι αλλαγές επηρεάζουν το διπλωμένο τελικό προϊόν.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να παράγετε ένα αντικείμενο από διαφανές PP ή κυματοειδές χαρτόνι, λόγω των προεπιλογών βάσει υλικού, η τρισδιάστατη απεικόνιση θα εμφανίσει τα σχέδιά σας στο κατάλληλο υλικό.

 

Ψηφιακή παρουσίαση

Το ZDC σας επιτρέπει να προσομοιώσετε γρήγορα διπλωμένα τελικά προϊόντα από τα σχέδιά σας. Επιπλέον, μπορείτε να εξάγετε χωρίς κόπο διαδραστικά 3D PDF, ακολουθίες βίντεο ή 3D αντικείμενα. Οι πελάτες σας έχουν τη δυνατότητα να δουν διάφορες προτάσεις σχεδιασμού σε τρεις διαστάσεις και να τις χρησιμοποιήσουν ως βάση για τη λήψη αποφάσεων. Έτσι, εξαλείφεται η ανάγκη για δαπανηρή, χρονοβόρα κατασκευή δειγμάτων.

Λήψη αρχείων

Η χρήση αυτού του λογισμικού συνεπάγεται κόστος και απαιτεί ένα dongle υλικού. Αυτό το dongle περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες άδειας χρήσης. Το πρόσθετο Zünd Design Center απαιτεί την εγκατάσταση του Adobe® Illustrator®.