Η Zünd συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της με συστήματα κοπής, software και λύσεις αυτοματισμού με στόχο την «παραγωγικότητα για όλους» – κάθε πελάτη, κάθε απαίτηση και κάθε προϋπολογισμό.

Τα συστήματα κοπής της Zünd αποτελούν κρίσιμο μέρος της ροής εργασίας και όλου του φάσματος της παραγωγής τόσο για μικρές εταιρείες όσο και για μεγάλες βιομηχανίες, καθώς συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας, την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και την επίτευξη ασφαλούς και αδιάκοπης παραγωγής.

Πρεμιέρα του all-in-one συστήματος ψηφιακής κοπής της Zünd!
Η νέα γενιά κοπτικών Q-Line με το σύστημα διαχείρισης υλικών BHS180 και UNDERCAM θα παρουσιαστεί στην Drupa 2024 για πρώτη φορά. Πρόκειται για μια ισχυρή λύση που θέτει νέα πρότυπα στη βιομηχανική παραγωγή. Όλα τα εξαρτήματα του μηχανήματος έχουν αναπτυχθεί με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας αλλά και την επίτευξη ασυναγώνιστων ταχυτήτων / μειωμένων χρόνων προετοιμασίας. Παράλληλα, χάρη στην έξυπνη τεχνολογία ελέγχου και στο υψηλό επίπεδο αυτοματισμού η Q-Line με BHS180 αποτελεί την απόλυτη επένδυση για το μέλλον.

Επιπλέον, οι επισκέπτες στο περίπτερο B03 της Zünd (Αίθουσα 9) θα έχουν την δυνατότητα:
– να συμμετέχουν σε ζωντανές επιδείξεις με ρομπότ. Το Robot PortaTable 130 που θα χρησιμοποιηθεί, αποτελείται από ένα κινητό off-load τραπέζι εξοπλισμένο με ρομποτικό βραχίονα, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα και να μετακινηθεί από το ένα κοπτικό Zünd στον άλλο.
– να ενημερωθούν για την επιλογή Visualizing Option που εξασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση εργασιών, παρέχοντας στον χειριστή οπτική βοήθεια κατά την αφαίρεση κομμένων εξαρτημάτων, αλλά και για τις λειτουργίες της οπτικής αναγνώρισης και των κωδικών QR που απλοποιούν επίσης την παρακολούθηση παραγγελιών, διευκολύνουν την κοπή και τη συναρμολόγηση και εξασφαλίζουν ομαλή, αποτελεσματική ροή.

Η Zünd θα προβάλλει όμως και το ολοένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο software που διαθέτει με λύσεις αυτοματισμού της ροής εργασιών για όλες τις απαιτήσεις και εφαρμογές.

– Το ZCC Zünd Cut Center, έχει ανασχεδιαστεί πλήρως και τώρα διαθέτει μια εντυπωσιακή, τελευταίας τεχνολογίας, διαισθητική διεπαφή χρήστη που βασίζεται στην αφή. Το Zünd Cut Center – ZCC βοηθά τον χρήστη να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία παραγωγής πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κοπή. Οι χρήστες αγοράζουν μόνο τα στοιχεία λογισμικού που χρειάζονται και μπορούν να προσθέσουν λειτουργίες ανά πάσα στιγμή, καθώς η ανάγκη για αυτοματισμό αυξάνεται.
– Το Caldera PrimeCenter, για απλή και αυτοματοποιημένη προετοιμασία αρχείων εκτύπωσης και κοπής, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα στη ροή εργασιών δεδομένων. Με λίγα μόνο κλικ βοηθά στη δημιουργία πλήρως ένθετων, έτοιμων προς χρήση διατάξεων εκτύπωσης και κοπής.

Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν live την παραγωγικότητα των πιο συμπαγών μοντέλων της Zünd (σειρά S3) μέσω του Digital Textile Micro Factory που θα υπάρχει στο Textiles Touchpoint στην Αίθουσα 4 και στο περίπτερο της Canon στην αίθουσα 8A.

Μάθετε περισσότερα